Het aanbod van The Factory Sport And Fun

Ontdek het veelzijdige Krachttraining, Groepslessen, Yoga aanbod van The Factory Sport And Fun in Rijen

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

 

Individueel sporten

Behaal jouw persoonlijke doelen met onze geavanceerde apparatuur en onze vrije gewichten.

Samen sporten

Bij The Factory Sport & Fun kun je ook deelnemen aan onze groepslessen. De lessen variëren van Yin Yoga tot de intensieve Fit Viking lessen.

Body & mind

Creëer balans met lichaam en geest via onze Yoga lessen of in onze wellness. Wij bieden o.a. Yin Flow Yoga, Kundalini Yoga, Yoga en Yin Yoga aan. De ideale stap om balans te vinden in eigen lichaam.

Spinning

Ben je nieuw in de wereld van spinning? Geen zorgen, wij hebben je gedekt! Onze spinninglessen zijn perfect voor beginners, met instructeurs die je begeleiden bij elke pedaalslag. Het maakt niet uit wat je fitnessniveau is, je kunt meedoen en jezelf uitdagen terwijl je geniet van de geweldige muziek en de ondersteunende sfeer.

Personal Training

Wanneer je een Personal Training lidmaatschap afsluit, krijg je de juiste tools om je weg te vinden in de fitness. Dit doen we door middel van een intake, meetmomenten, evaluaties, persoonlijke schema’s, uitleg van oefeningen en check-up momenten of je de oefeningen allemaal begrijpt en goed uitvoert.

Kidsclub

Terwijl u geniet van inspanning in ons centrum van The Factory, klautert u kind(eren) er vrolijk op los in de grote klimtoestellen, vol uitdagende hindernissen met super blokken, trampolines, roetsjbaan en natuurlijk de bekende ballenbak. Onder begeleiding van een van onze kidsclub medewerkers zullen er diverse knutsel activiteiten aangeboden worden waarmee we inspringen op het seizoen en de feestdagen.

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

 
Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

 Alles van Yin Yoga tot Fit Viking bij The Factory Sport And Fun

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al  jaren de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Rijen. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Groepslessen, Personal training en Individueel trainen. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.